Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti
Pes Lia
Slika 1 - Pes Lia

Lia

Poskusna oddaja
24010138
Sprejem
2. junij 2024
Spol
Samica
Starost
1 leto
Velikost
Srednje rasti
Žival je celovito oskrbljena

O živali

Lia je izredno scrkljana in ljubeča psička, ki išče svoj popolni dom. Njeno srce je polno ljubezni, ki jo izraža skozi neprestano stiskanje in uživanje v človeških dotikih. Je prava ljubiteljica crkljanja in si želi biti čim bližje svojemu človeku.

Kljub svoji ljubeznivosti do znanih oseb je Lia previdna in boječa do tujcev. Ni dobro socializirana, kar pomeni, da potrebuje lastnika, ki bo razumel njene strahove in ji pomagal pri premagovanju teh izzivov.

Lia se boji tujih psov, vendar je do tistih, ki jih pozna, igriva in družabna. Igra s pasjimi prijatelji ji prinaša veselje in sprostitev, zato bi bilo idealno, če bi imela kakšnega prijaznega in tolerantnega pasjega prijatelja, ki bi ji pomagal pri nadaljnji socializaciji.

Išče lastnika, ki bo razumel njene posebne potrebe in ji nudil varen, ljubeč ter stabilen dom. Z ljubeznijo, pozornostjo in potrpežljivostjo bo Lia postala čudovita spremljevalka, ki bo vsak dan polepšala svojim novim lastnikom.

Če verjamete, da lahko Lii ponudite ljubeč dom, ki si ga zasluži, nas prosimo kontaktirajte. Lia komaj čaka, da najde svojo novo družino, kjer bo lahko delila svojo ljubezen in veselje.

Teža: okoli 10 kg

Datum rojstva: 8. 4. 2023

Postopek vas bo vodil čez vprašalnik, ki ga morate izpolniti pred obiskom zavetišča. Nato boste izbrali želeni termin obiska, ki ga bodo oskrbniki potrdili ali predlagali drugačen termin.

Deli mojo zgodbo s prijatelji

Lahko mi pomagaš najti nov dom tako, da deliš mojo povezavo s svojimi prijatelji

Tudi mi iščemo dom

Te zanimajo tudi druge živali, ki jih oddajo lastniki?

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Ne moreš posvojiti, a vseeno želiš pomagati?

Lahko prispevaš finančno ali materialno donacijo, ali pa podariš svoj čas, voljo in srce.
Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste