Sky pri novih lastnikih 

07.11.2011

Sky v novem domu - Sky in his new home Pred časom smo našega varovanca Skya oddali novim lastnikom v Nemčijo.

Hallo to the team of the Zavetisce Ljubljana,

Many thanks for the trust you had in us to give us Sky in an uncomplicated way. He was really upset for the first few days - he was jumping on the back two legs all the time and everything new made him panic, but he learns very fast. Now he already knows that it is not allowed to raise the leg in the house and he likes to jump into the box of the car.

He was afraid of older men, but everybody here is friendly to him, and he likes everybody now. Each day is an adventure with new experiences. In the shelter I saw that you have already worked with him - now we (our family) are working with him a lot. I call him on the long leash, and he sits in front of me. This will be our first lesson: Coming here, so that the long leash will no longer be necessary.

He loves each one of our family and we are really happy to have him.

Sky is a challenge, but a very, very friendly one!

 

Best regards,

Gabi Zachmann

Prevod: Hvala, ker ste nam zaupali in po enostavni poti oddali Skya. Prve dni je bil čisto zmeden in je bil ves čas skakal na zadnje noge, ustrašil se je vseh novih stvari, vendar se hitro uči. Sedaj že ve, da v hiši ne sme lulati in rad skače v prtljažnik avtomobila.

Sprva se je bal starejših moških, vendar so pri nas do njega vsi prijazni, zato ima sedaj rad vse ljudi.Vsak dan s Skyem je nov izziv, ki prinese nove izkušnje.

V zavetišču sem videla, da Skya že šolali - pri nas se sedaj cela družina ukvarja z njim in veliko delamo. Imamo ga na daljšem povodcu in ga učimo priti na klic in ob tem sesti. To je sedaj najpomembneje, saj si želimo, da bi se lahko znebili povodca.

Rad ima vse družinske člane in zares smo veseli, da ga imamo.

Sky je pravi izziv, vendar zelo zelo prijazen.

Lep pozdrav.


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si