Znani obrazi praznijo Zavetišče Ljubljana  

08.12.2020

Najboljše zavetišče je prazno zavetišče. Pod okriljem Bled Rose Hotela z Bleda je letos stekla prav posebna dobrodelna akcija za živali iz Zavetišča Ljubljana, ki so se ji pridružili številni znani manekeni, televizijci, radijci, pevci in Instagram zvezdniki iz vse Slovenije.

 

Prav vse, ki so pristopili akciji, je vodil dober namen, oddati čimveč živali iz zavetišča Ljubljana v nove, za vedno domove. V povsem prenovljenem Zavetišču Ljubljana sicer živalim prav nič ne manjka, saj imajo urejeno prehrano, tople prostore, nego, veterinarsko oskrbo in redne sprehode.

Manjka jim samo ena stvar. Lastnik. 

Boštjan Romih, Rok Gracer, Kaya Solo, Gaja Prestor, Challe Sale, Tim Kores, Nina Kolar, Rebeka Dremelj, Ines Erbus, David Amaro, Doroteja Premužič (bolj znana kot Diamond dee), Franko Bajc, , Tanja Ribič, Vesna Ponorac in Nika Krmec so si zadali, da bodo letos poskusili sprazniti Zavetišče Ljubljana.

15 znanih botrov za 14 živali iz zavetišča

Instagram botri so si najprej izbrali zapuščeno žival iz Zavetišča Ljubljana, s katero so se na prvi pogled najbolj povezali. Zatem so se odpravili v zavetišče in izbranega psa ali muco tudi osebno spoznali na posebnem fotografiranju, ki ga je vodila fotografinja Tija Ažman. Že na snemanju so nastajali krasni IG storyji in prav vsi znani so se navdušili nad svojo izbrano živaljo. Beni, King, Kyra, Lar in vsi ostali zavetiščniki so pridno sodelovali, spoznavali nove ljudi in se pred kamero pokazali v najboljši luči. Tudi ekipa zavetišča je zavzeto sodelovala s koristnimi napotki in s tem pripomogla, da so se kužki in muce ter njihovi “Instagram botri” kar najbolj pristno povezali.

Prav vsak Instagram boter je svojega varovanca iz zavetišča predstavil na svojem IG profilu in na Instagramu se tako v tem tednu vrti prava eksplozija storyjev in fotk, na katerih so naši zavetiščniki “glavni frajerji”.

Akcijo so vodile besede vodje Zavetišča Ljubljana, dr. med. Vet. Marka Omana, ki pravi, da je “idealno zavetišče zavetišče prazno zavetišče”. Ga bomo letos uspeli sprazniti?

Zavetiščniki in njihovi znani botri tudi na koledarju

Zavetiščniki in vsi njihovi znani botri pa bodo krasili tudi celoletni koledar za leto 2021, v katerem boste lahko spoznali zgodbe vseh sodelujočih živali iz zavetišča in njihovih botrov.


Sredstva od prodaje koledarjev bo Bled Rose Hotel namenil izključno Zavetišču Ljubljana.

 

Naroči svoj koledar preko elektronske pošte sales@bledrose.com

 

Za čudovito pobudo in sodelovanje se iskreno zahvaljujemo:


Fotografinji Tiji Ažman @tijaazman_photography 
in pobudniku akcije Bled Rose hotel 

Boštjanu Romihu – Instagram @bostjanromih
Roku Gracerju – Instagram @rokygracer
Gaji Prestor – Instagram @gajaprestor
Challetu Saletu – Instagram @challe_salle
Timu Koresu - Instagram @timkoreskori
Nini Kolar – Instagram @ninakolarofficial
Rebeki Dremelj – Instagram @rebekadremelj
Ines Erbus Instagram @ineserbus
Davidu Amaru – Instagram @davidamaro_
Doroteji Premužič – Instagram @_diamondee_
Tanji Ribič – Instagram @tanja_ribic
Niki Krmec – Instagram @nikakrmec
Vesni Ponorac – Instagram @vesnaponorac
Kayi Solo – Instagram @kaya.solo
Franku Bajcu – Instagram @franko_bajc


Bled Rose Hotel pa načrtuje tudi dobrodelni piknik, ki bi lahko postal tradicionalen. Na njem se bodo srečali vsi, ki so bili vključeni v projekt, novi lastniki in njihovi posvojenčki pa bodo lahko brezplačno bivali v sobah Bled Rose Hotela in se razvajali v hotelskem wellnesu. 


 

 


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si