DAN ODPRTIH VRAT ZAVETIŠČA LJUBLJANA v petek 17.07.2020 in soboto 18.07.2020 

16.07.2020

 

DNEVI ODPRTIH VRAT V ZAVETIŠČU ZA ZAPUŠČENE ŽIVALI LJUBLJANA

PROGRAM:            

Podroben program v petek, 17. 7. 2020

Dopoldanski termin od 9.00 do 12.00:

Registracija obiskovalcev in vodeni ogledi.

Popoldanski termin od 16.00 do 19.00:

            Registracija obiskovalcev in vodeni ogledi.  

Ob 17.00 predstavitev kinološkega društva Kamnik.

Podroben program v soboto, 18. 7. 2020

Dopoldanski termin od 9.00 do 12.00:

Registracija obiskovalcev in vodeni ogledi.

Ob 10.00 gledališko-glasbeno-animacijska predstava NAJBOLJŠI PAR − zgodba o sožitju.

Popoldanski termin od 16.00 do 19.00:

            Registracija obiskovalcev in vodeni ogledi.

Ob 17.00 predstavitev kinološkega društva Kamnik.

NAJBOLJŠI PAR − zgodba o sožitju 

Scenarij: Damjana Kenda Hussu                                                                                                                        Songi: Sten Vilar/ Damjana Kenda Hussu                                                                                                            Glasba: Karel Novak Čarli                                                                                                                                    Scena: Simon Soklič                                                                                                                        Koreografija: Neža Čokl                                                                                                                            Igrata: Damjana Golavšek in Sten Vilar

 

KRATKA VSEBINA

Mačka Kati in pes Čarli sta soseda. Loči ju le plot, na katerem visijo ribje kosti in pasje klobase, ki jih Kati na vsak način želi pojesti. Priložnost se ji ponudi, ko se Čarli močno prehladi in hudo zboli. Toda zgodba se vendarle konča obema v veselje in korist.                                                                        Pes in mačka zmoreta živeti skupaj in si deliti bližino! Zato si zapojeta: »Le kako se svet obrača, potruditi se pač splača, midva sva narave čar, skupaj sva najboljši par!« Predstava z zaključno animacijo traja 45 minut in je primerna za vse generacije.    

 

 

 

Pomembno! Ob prihodu bodo lahko vstopili samo tisti obiskovalci, ki bodo izpolnili vse

potrebne podatke s strani NIJZ predpisane evidence v zvezi s covid-19.

 

Ogledi zavetišča bodo potekali vodeno, in sicer vas bo osebje zavetišča usmerjalo v smeri ogleda ter ob tem predstavilo prostor, ki si ga ogledujete, z veseljem odgovarjalo na morebitna vaša vprašanja. V enem zaprtem prostoru bodo hkrati lahko le člani istega gospodinjstva. V zaprtih prostorih in povsod, kjer ne bo mogoče zagotoviti varnostne razdalje, je uporaba obraznih mask obvezna. Prosimo, da se v zavetišču ne dotikate sten ali česa drugega, na stojnicah pa primete le tisto, kar nameravate odnesti s seboj. Prosimo tudi, da za lastno varnost in varnost drugih spoštujete pravila ogleda in priporočila NIJZ glede preprečevanja širjenja okužbe.

 

Ves čas odprtih vrat bodo prisotne stojnice, na katerih bodo predstavljali svojo dejavnost: Društvo Lajka, Društvo Mačjelovka, Društvo za zaščito živali Ljubljana ter Kinološko društvo Kamnik. Za zdravje živali bo svetovala KRKA d.d., za zdravo prehrano pa Royal Canin.

 

Ogledi in posvojitve živali bodo potekali tudi ob dopoldanskih in popoldanskih terminih odprtih vrat. Ob tem vas bodo usmerjali zaposleni.

 

 

Prijazno vabljeni!


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si