NOČ ČRNIH MAČK V ZAVETIŠČU  

27.10.2018

NOČ ČRNIH MAČK V ZAVETIŠČU

Že peto leto v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana veliko pozornost namenjamo noči čarovnic.

Skupaj z vami smo Na noč črnih mačk razbijali mite o črnih mačkah, preverjali, ali se katera od njih na noč čarovnic pokaže v svoji pravi obliki. Nobena vraža se ni uresničila, še več, skupaj smo ugotovili, da so iz trte zvite.

Smo pa skupaj z vami ugotovili, da črne mačke so posebne. Da ti mali črni panterčki hitro zlezejo pod kožo in pobožajo naše duše. Da nas njihove žareče oči ne prestrašijo, temveč navdušujejo. Da jih črn kožuh prikaže v vsej njihovi eleganci, ki jo lahko občudujemo ure in ure. Da so vse prej kot strašljive in nas do srca nasmejijo…

Skupaj z vami smo številnim črnim mačkam dali novo priložnost, jim našli topline polne domove in nič več niso zapostavljene. Potrudimo se, da ostane tako!

Za črne in tudi vse ostale mačke, tudi pse gradimo nove, boljše in lepše prostore, gradimo novo zavetišče. Trenutno smo zato malce utesnjeni, saj je gradbišče v neposredni bližini. A to nas pretirano ne moti, saj lahko vsak dan opazujemo, kako raste novo zavetišče.

Začasna utesnjenost nam tudi ne preprečuje, da ne bi črnim mačkam ob njihovi noči namenili vsaj malo več pozornosti. Njihove prostore smo okrasili v vzdušju noči čarovnic in črnih mačk. Črnim mačkam v čast in v dobro vseh mačk čakajočih na novi dom bomo v sredo 31.10.2018  podaljšali uradne ure za oglede in posvojitve vse do 19'00.

Pridite in doživite čarobnost noči črnih mačk, morda boste domov odšli začaranega srca in s čisto svojo malo črno čarovnico.

Torej se vidimo v sredo 31.10.2018 med 14. in 19. uro!

 

Lepo vabljeni in upamo, da se vidimo!


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si