NOČ ČRNIH MAČK Z ZAČARANIMI PSI 

30.10.2017

Že četrto leto v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana praznujemo noč čarovnic kot NOČ ČRNIH MAČK, ki se jim bodo letos pridružili tudi začarani psi.

 

NOČ ČRNIH MAČK Z ZAČARANIMI PSI

 

Že četrto leto v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana praznujemo noč čarovnic kot NOČ ČRNIH MAČK, ki se jim bodo letos pridružili tudi začarani psi.

Ta dogodek bo hkrati tudi zaključek akcije Srce za tačke, ki poteka ves oktober v sodelovanju s portalom Pes moj prijatelj.  

 

Noč črnih mačk bo v ponedeljek 30.10.2017 s pričetkom ob 16.00.

Začeli bomo z delavnico za najmlajše, kjer bomo skupaj z otroki izdelovali čarovniške mačje maske. Letos vam bo naša čarovnica Maja v pravi čarovniški hiški prebrala pravljico o zapuščenem črnem mačku Herbertu, ki išče dom, toplino in ljubezen.

Skupaj z glavnim junakom zgodbe bosta razbijala NERESNICE OZ. »BUČE« o starejših psih. Spoznali boste prijetnejše plati starejših psov in želimo si, da bi jih čim več našlo nov dom.

Sledil bo skrivnosten ogled nove mačje oddaje in prižig luči. Sobice mačk bomo prilagodili priložnosti primerno in uradne ure za oddajo podaljšali do 18.00 ure. Torej ne pozabite, ogledi in posvojitve naših mačk in psov bodo na ta dan od 15.00 pa vse do 18.00.

Program:

16:00 – delavnice za otroke

16:30 – pravljica Muc išče čarovnico

17:15 – ogled mačje oddaje z lanternami

17:30 – prižig luči na mačji oddaji in pogostitev

18:15 – zaključek

 

Začetni del dogodka se bo odvijal na prostem, kasneje pa se bomo preselili na novo mačjo oddajo.

Lepo vabljeni in upamo, da se vidimo!

 

 

 

POSEBNO OBVESTILO: Do Gmajnic je poseben obvoz. Namesto, da greste takoj za progo desno, morate iti naravnost, čez gozdiček. Za gozdičkom zavijete desno in potem še enkrat desno.
V zavetišče tako pridete iz nasprotne smeri kot sicer (ob prihodu bo zavetišče na vaši levi strani).

 


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si