POSEBNO OBVESTILO: Čivavice  

21.02.2017

Tukaj najdete vse informacije o rezervacijah in postopkih glede morebitne posvojitve.

Za čivavice, ki so bile objavljene na naši FB strani, vlada ogromno zanimanje, nekatere imajo že nekaj deset rezervacij. Rezervacija ne pomeni avtomatsko posvojitve, ampak ste s tem le izrazili interes za posamezno žival.

Za potrditev rezervacije je potrebno izpolniti vprašalnik, kar lahko opravite od srede, 22.2.2017 dalje, v času uradnih ur zavetišča (delovniki od 11.00 do 12.00 ter 14.00 - 15.30, vikendi od 14.00 - 16.00) 

Čivavice so trenutno v karanteni, zato jih ni možno osebno videti

 POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako rezerviram eno izmed čivavic?

Čivavice lahko rezervirate vsak delovnik, od 8. do 15. ure, izključno po telefonu 01/256 02 79. Ker imamo ogromno število klicev, vas prosimo, da poskusite večkrat. Rezervacij na Facebooku ne sprejemamo.

2. Kaj pomeni rezervacija?

Rezervacija pomeni, da izrazite interes za posvojitev določene živali in ne pomeni avtomatske posvojitve. Zavetišče Ljubljana na podlagi izpolnjenega vprašalnika in osebnega pogovora izbere najboljšega možnega posvojitelja za posamezno žival.

Zaradi ogromnega zanimanja bomo uvedli izpolnjevanje vprašalnikov že od srede, 22.2.2017 dalje. Izpolnjen vprašalnik bo tudi pomenil potrditev rezervacije, ki so jo izvedli po telefonu. Vprašalnik lahko izpolnite v zavetišču v času uradnih ur za posvojitev. Uradne ure najdete tukaj.

3. Ali lahko čivavice vidimo v živo?

Čivavice so trenutno v karanteni, zato jih ne morete videti v živo.

4. Kaj se zgodi po rezervaciji? 

Ob prejemu in potrdilu rezervacije si zabeležimo vaše kontaktne podatke. Ko bodo čivavice pripravljene na posvojitev, bomo vse, ki ste oddali rezervacijo in izpolnili vprašalnik, poklicali in vas obvestili o terminu posvojitve.
V primeru več zainteresiranih bomo na dan posvojitve med prisotnimi kandidati izbirali kandidata, ki bo nudil najboljše pogoje. V primeru enakovrednih pogojev bo imel prednost kandidat, ki je prej podal rezervacijo. Podrobnosti izbire posvojitelja bodo predstavljene na dan posvojitve.
 

Čivavice si lahko ogledate v galeriji najdenih psov - TUKAJ.

 


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si