4. OKTOBER JE SVETOVNI DAN ŽIVALI 

29.09.2016

Svetovni dan živali v Zavetišču Ljubljana - dan odprtih vrat

Bliža se 4. oktober, svetovni dan živali. V Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana bomo tudi v tem letu namenili posebno pozornost. Že tradicionalno, bomo vsem obiskovalcem ob 09.00 uri široko odprli vrata in pokazali Zavetišče tudi z druge strani.

Organizirali bomo vodene oglede notranjih prostorov in odgovarjali na vaša vprašanja.

Ves čas odprtih vrat bodo mogoči tudi ogledi živali in posvojitve

V zavetišču imamo zelo veliko število mačjih mladičev, ki iščejo nov dom. Psov je sicer veliko manj, vendar si tudi oni želijo novega doma, še posebno tisti, ki na to čakajo že zelo dolgo.

Redni sprehajalci psov iz zavetišča vam bodo predstavili svoje izkušnje in predstavili pse, ki jih sprehajajo in so na voljo za posvojitev. Psi bodo pokazali vse svoje znanje in vas skušali očarati.

Če razmišljate o posvojitvi, ste odgovorni skrbniki ali pa želite to postati, potem nas vsekakor morate obiskati.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše. Ponovno pripravljamo otroško delavnico, na kateri se bodo otroci naučili, kako pravilno pristopiti k psu, kako pobožati mačko, kako pobrati »kakec« in še marsikaj.

Lepo vabljeni! Bo zanimivo, poučno in zabavno. Potrudili se bomo, da bo nepozabno! Ob tem pa lahko mnogim spremenite življenje ali vsaj nekomu polepšate jutri.

 Vrata Zavetišča bomo zaprli ob 18.00 uri.

 Se vidimo v torek!  Lepo vabljeni!

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana

 

Za dodatne informacije pokličite  na telefon št.: 01 / 25 60 279 ali pišite po elektronski pošti info@zavetisce-ljubljana.si.

 


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si