Namenitev dohodnine za zapuščene pse v Zavetišču Ljubljana  

04.12.2014

Del svoje dohodnine lahko nameniš zapuščenim psom v zavetišču Ljubljana, na tvojem računu pa se nič ne pozna.

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana vas v sodelovanju s Skladom 05, ustanovo za družbene naložbe, vabi k namenitvi dohodnine za splošno koristen namen, s katerim bomo zapuščenim psom v zavetišču lahko hitreje, nekaterim pa sploh, našli nov dom.

Veliko zapuščenih psov namreč v zavetišču ostaja precej dlje kot 30 dni, preden jim najdemo novi dom. Pogosto so to odrasli ali starejši psi, ki so že veliko doživeli. Nekateri imajo žal tudi neprijetne izkušnje in človeku ne zaupajo več. V zavetišču želimo tem psom omogočiti boljše bivanje, jim povrniti zaupanje v ljudi in jim dati novo priložnost. Z dodatnimi sredstvi bomo lahko še več namenili za njihovo socializacijo, vzgojo, celo prevzgojo v primeru neželenega vedenja. Še več prostovoljnih sprehajalcev bomo lahko naučili skrivnosti sprehajanja psov iz zavetišča. Sprehajanje psov v zavetišču je namreč veliko več kot le vodenje na vrvici. Je popestritev vsakdana, je dogodivščina, čas učenja in igre. S skupnimi močmi se trudimo, da bodo psi hitreje, nekateri pa sploh dobili nov dom, dobili novo priložnost. Jim jo lahko ponudite?

Izpolnjen obrazec nam lahko pošljete po pošti, na Zavetišče Ljubljana, Gmajnice 30, 1000 Ljubljana ali pa ga prinesete osebno v zavetišče.

 

OBRAZEC (klikni in odpri)

Nameni dohodnino z enim klikom

  


O Zavetišču Ljubljana

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana
Gmajnice 30
1000 Ljubljana

Tel.: + 386 (0)1 256 02 79
Faks.: + 386 (0)1 256 59 80
Email: info@zavetisce-ljubljana.si